despre pad spedition

PAD Spedition efectueaza transporturi rutiere, interne si internationale, pentru orice fel de marfuri, incluzand transport ADR, transport agabaritic, transporturi in regim frigorific sau servicii de coletarie.

Pentru lista detaliata de servcii puteti accesa pagina servicii transport.

De-a lungul timpului am crescut, am largit oferta de servicii oferite cat si parcul auto, iar experienta acumulata in acesti ani ne permite sa oferim servicii variate de transport, indiferent de complexitatea solicitarilor primite din partea colaboratorilor nostrii. Dispunem de toata logistica necesara pentru a va oferi solutii avantajoase.

Activitatea noastra si relatiile cu clientii si colaboratorii nostrii sunt bazate pe profesionalism si promtitudine. Respectam toate standarde internationale de transport in siguranta.

Ne desfasuram activitatea cu multa pasiune si cautam sa va oferim cele mai bune relatii de colaborare dar si cotatii avantajoase de preturi, optimizate pentru nevoile specifice solicitarilor dumneavoastra.

Alin Popoivici, General Manager

Misiunea si promisiunea noastra

Misiunea noastra este sa contribuim in permanenta la succesul afacerii dumneavoastra. Avem in centrul atentiei clientul si nevoile sale. Experienta noastra in domeniul transportului de marfa este de necontestat, fie ca vorbim de calitatea serviciilor pe care le oferim sau de logistica bine pusa la punct. Vrem si putem sa va oferim parteneriate de incredere.

Dinamici si flexibili

O echipa dinamica, flexibila - oricand orientata sa raspunda promt si cu oferte optime nevoilor dumnevoastra. Ne plac provocarile, reusind de cele mai multe ori sa oferim solutii pentru toate solicitarile complexe, pe care de multe ori concurenta le numeste "dificile".

Consultanta de specialitate - Gratuit

Va oferim consultanta pentru alegerea potrivita a serviciilor de transport. Comunicarea activa cu clientul si intelegerea nevoilor acestuia este punctul de plecare pentru o oferta avantajoasa. Indiferent de tipul si complexitatea transportului solicitat putem sa oferim un parteneriat echitabil si avantajos!

Gama completa de servicii

Cautati servicii de transport marfa in regim de grupaj sau exclusiv? Aveti nevoie de transport pentru marfuri periculoase - ADR? Aveti produse ce au nevoie de transport cu temperaturi controlate? Doriti servicii de transport agabaritice, omologate?

Esti interesat sa lucrezi cu noi? Sau ai intrebari?
Profita de experienta noastra!