Transporturile agabaritice necesita experienta si extrem de mult profesionalism din partea unei intregi echipe, mai ales in momentele cheie cand se incarca si descarca de pe platforma autoutilitarei.
PAD Spedition efectueaza servicii de transport agabaritic de mari dimensiuni, intern si international. Transportul se efectueaza cu trailere, extensibile modular. Indiferenta de ruta, in Romania sau international, transportul este asigurat, astfel aveti zero riscuri!

Servicii transport agabaritic oriunde in UE

Pentru acest tip de transport planificarea pentru toate etapele transportului efectuat necesita pregatire si atentie deosebita. Personalul nostru este pregatit si intruit pentru fiecare etapa, de la incarcare si ancorare pana la livrarea finala.

Va oferim deasemenea serviciile adiacente de insotire(escortare) a transportului agabaritic cu autovehicule dotate si semnalizate corespunzator. Detinem autorizatiile necesare unui transport agabaritic iar personalul este calificat si autorizat de toate organele abilitate din Romania.

Efectuam transporturi agabaritice de utilaje agricole, utilaje de constructive, transport grinzi de beton, transformatoare de mari dimensiuni, transport de silozuri, transporturi de hale si structuri metalice dar si altele care nu pot fi curpinse intr-o singura pagina.

transport agabaritic international
Pentru transporturile agabaritice oferta nostra variaza in functie de o serie de factori, de aceea este foarte important sa cunosteti cat mai exact dimensiunile si greutatea obiectelor de transportat. De asemenea, se va studia ruta astfel incat sa obtinem un traseu optim pentru a propune o oferta de pret cat mai avantajoasa.
Ai nevoie de transport agabaritic?
Suntem flexibil, contacteaza-ne!