transport rutier marfa
Am reusit in ultimii ani sa dezvoltam relatii solide, pe termen lung, cu peste 150 de clienti si colaboratori. Tarifele noastre sunt avantajoase! Solicitati-ne o oferta de pret chiar astazi!
Transporturile de marfuri generale se realizeaza cu camioane cu semiremorca, autocamioane, camioane cu remorca, camionete sau microbuze. Daca ai marfa de transportat, fie doar pe teritoriul Romaniei, sau chiar si in afara granitelor tarii, ne poti contacta si ai garantia celui mai inalt standard de profesionalism.

Transport marfa inter si international

Oferim o gama completa si diversificata de transport marfa atat in Romania cat si international. Mijloacele de transport dotate la cele mai inalte standard, echipa de soferi profesionisti si logisitica bine pusa la punct va garanteaza transporturi sigure si rapide in orice locatie din Europa si nu numai.

Cu o activitate in continua crestere si o atentie sporita la nevoile clientilor nostri, suntem in masura sa asiguram zilnic transporturi de marfa indiferent de locatia de incarcare si destinatia finala. Masinile folosite sunt asigurate si omologate, iar diversitatea acestora ne da posbilitatea sa fim flexibili si sa va asiguram servicii de transport marfa indiferent de volum sau greutate.

Transport Exclusiv sau in Grupaj

Fie ca aveti nevoie de transport regulat sau ocazional, va punem la dispozitie serviciile noastre avantajoase financiar, in regim exclusiv sau grupaj. De asemenea la cerere va oferim si servicii de transport marfa in regim de urgenta oriunde in tara sau in Europa.

Transporturile de marfa realizate de PAD Spedition sunt monitorizate prin implementarea unor solutii tehnice de ultima generatie, astfel incat respectarea graficelor de timp si siguranta transportului sunt elementele cheie in defasurarea activitatii noastre. Va promitem cel mai inalt standard de profesionalism de fiecare data cand veti apela la serviciile noastre.

Ai nevoie de transport rutier de marfa?
Contacteaza-ne sau solicita o oferta de pret!