transport adr
Transportul de marfuri periculoase prin natura sa impune conditii speciale si respectarea cu strictete a reglementarilor legale in domeniu. Siguranta primeaza pentru acest tip de transport!
Detinem mijloace de transport adecvate si omologate, respectand standardele ADR privind transportul rutier de marfuri periculoase. Asiguram tot suportul necesar pentru rezolvarea tuturor detaliilor specifice organizarii transportului, intotdeauna in conditii de siguranta maxima si in cel mai scurt timp posibil. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR

Transport marfuri periculoase in Romania si Europa

Serviciile de transport ADR Romania cat si cele de transport ADR in Europa efectuate de PAD Spedition sunt efectuate de soferi experimentati, monitorizati permanent pentru verificarea modului de indeplinire a atributiilor speciale destinate acestui tip de transport. Interesul nostru este sa fiti pe deplin multumit!

Optimizam constant costurile eferente transportului de marfuri periculoase astfel incat tarifele percepute sa fie avantajoase pentru client dar totodata nu vom face compromisuri legate de siguranta transportului si a mediului inconjurator.

Clientii nostrii beneficiza atat de consultanta gratuita cu privire la varianta cea mai eficienta de transport, cat si de pregatirea formalitatilor necesare autorizarii transportului ADR.

Clasificarea Marfurilor ADR

Clasa 1: substante si obiecte explozive
Clasa 2: gaze
Clasa 3: lichide inflamabile
Clasa 4.1: substante solide inflamabile, substante autoreactive si substante explozive, desensibilizate solide
Clasa 4.2: substante care se aprind spontan
Clasa 4.3: substante care, la contactul cu apa degaja gaze inflamabile
Clasa 5.1: substante comburante
Clasa 5.2: peroxizi organici
Clasa 6.1: substante toxice
Clasa 6.2: substante infectioase
Clasa 7: substante radioactive
Clasa 8: substante corosive
Clasa 9: substante si obiecte periculoase diverse

Serviciile de transport ADR sunt oferite atat in regim complet cat si la grupaj. Profesionalismul nostru consta pe langa siguranta si respectarea standardelor ADR si in comunicarea, consultanta de specialitate oferita, gasirea solutiilor potrivite pentru fiecare client in parte.
clasificare transport marfuri periculoase
De transportul ADR ne ocupam noi!
Renunata la griji, contacteaza-ne!