transport containere
Dispunem de camioane echipate si utilate corespunzator pentru transportul de containere.
Serviciile noastre disponibile atat in regim de transport intern cat si international, sunt efectuate in siguranta, optimizam intotdeauna ruta si va garantam solutii ireprosabile indiferent de solicitare. Va oferim consultanta gratuita, scopul nostru final fiind sa beneficiati de transport de marfa la cele mai inalte standard si in acelasi timp de tarife competitive.

Transport containere international

Dorim sa raspundem pozitiv tuturor nevoilor clientilor nostri, de aceea fiecare transport de containere este sustinut de o echipa bine pregatita, soferi calificati si experienta a sute de mii de kilometrii efectuati de-a lungul timpului.

Beneficiati de promtitudinea si eficienta noastra, indiferent de destinatie, atat pentru exportul cat si pentru importul de marfuri. Prestam servicii complete si personalizate in functie de solicitare.

Servicii complete de transport

Calitatea serviciilor oferite de oricare transportator este influentat atat de pregatirea soferilor cat si de experienta intregii echipe, din acest motiv putem afirma ca PAD Spedition este pregatita sa raspunda oricaror solicitari, inderent de complexitate, distanta sau greutatea containelor ce necesita transport.

Contactati-ne si va vom pune la dispozitie cunostintele noastre in domeniu, oferindu-va accesul cele mai bune solutii logistice.

Ai de transportat containere?
Gasim solutia impreuna!