transport colete, coletarie
PAD Spedition efectueaza transporturi de colete in conditii avantajoase de pret, indiferent de cantitatea trimisa. Transporturile se efectueaza atat pe ruta interna cat si international, oriunde in Europa.
Serviciul nostru de coleterie international se efectueaza in conditii de siguranta, si in deplina confidentialitate si responsabilitate. Suntem in masura sa satisfacem toate cererile de transport, la standarde europene, preturi accesibile si calitate ireprosabila!

Servicii de transport coletarie la superlativ

Cu o experienta constanta in transportul de colete, PAD Spedition este partenerul ideal pentru o colaborare pe termen lung.

Calitatea serviciilor oferite este garantata de profesionalismul echipei noastre si de sutele de parteneriate pe care le-am desafasurat de-a lungul timpului.

Cantitati mari? Tarife negociabile!

In functie de greutatea si volum coletelor vom percepe tarife fixe sau negociabile. In momentul in care ne contactati, vom discuta conditiile de preluare si livrare, deasemenea si costul transportului.

Sunt refuzate la transportul in regim de coletarie pachetele care contin articole ce sunt interzise de legislatia in vigoare.

Ai nevoie de transport coletarie?
Contacteaza-ne, suntem flexibili!